::::::::    Den 24. april 2014 00:58:46    ::::::::::::::

 | Sitemap | Anbefal til en ven | Print Siden  |   

  

Race Info

 Nyheder
 Races 2014
 RESULTATER 2014
 Om DustCup og ride4fun
 Klasser og priser 2014
 Tilmelding 2014
 For tilmeldte ryttere
 RETRO 2009
 Retro 2010
 RETRO 2011
 RETRO 2012
 RETRO 2013
 Nyhedsbrev Mailchimp
 Kontakt
 Retro 2004-8

  

  

 


 
  

ride4fun Dustcup 2014


INFO RACE#2 den 23. april her (klik)

Resultater RACE#2

Tilmelding til enkelte løb #3 - #7 her (klik). Der er lukket for tilmelding til RACE#2


Tak for en fed dag i ride4fun DUSTCUP ELIMINATOR!


Billed- og resultatlinks nederst i nyheden.

ride4fun Dustcup 2014 er i gang for alvor. Der blev blæst igennem så støvet stod til alle sider på en dejlig tør forårsdag. ELIMINATOR var mega underholdende og spændende. De mange intense runder på ca. 1:30 minut bør give bonus på jeres interval-konto.

TdskorselELI2014 ID 4111
Første spændingsmoment var tidskørslen. Hvem ville blive blandt de første 30 i klassen og gå videre til kvartfinalerne? Særligt i H40 klassen var det et spørgsmål om 10-dele. Det lå længe og skiftede blandt ca. 5 ryttere inden de mest spurtstærke blev fundet. Se resultatet af tidskørslen i alle klasser her (klik).

Derefter stod spændingsmomenterne nærmest i kø. Fem kvartfinaler, to semifinaler og en finale i hver klasse. Seks ryttere i hvert heat. Kun to videre fra hvert heat. Plus to lucky loosers. Hvem kommer først ud af startblokken? Hvem kommer gennem det sandede stykke uden at sakke bagud. Hvem har det bedste gearskifte på ned-op stykket med sand i 180 graders kurven? Hvem kan klemme noget ud af benene selvom syren sprøjter ud af benene de sidste 100 meter? Hvem har is i maven og tenikken til at nappe sin nærmeste konkurrent i sidste sving? Intet var givet på forhånd og flere af de på papiret hurtigste fandt ikke vej til finalen.Billede: Anders Laustsen (DMK) åbner eftermiddagens tidskørsel. (Tak til Jens Thomasberg for billlede).
Som en sagde: "Jeg var stærk i dag, jeg følte mig klar, jeg er spurtstærk, jeg kørte en god tidskørsel, jeg kom godt fra start i kvart´en og havde set mig selv i finalen, men jeg kiksede på det tekniske og så var de andre kørt. Næste gang skal jeg i den finale".

Eliminator kræver et køligt overblik, gode sprintstærke lår, teknik og en lille smule held. Alt sammen i blot 80 sekunder.

Særligt syv ryttere besad den cocktail til ride4fun DUSTCUP ELIMINATOR. De syv vandt hver deres klasse. Se resultaterne af kvart-, semi- og finalerne her (klik).

I U15 blev der kæmpet bravt og det var ikke overraskende Hans Landbo (HMTBK) der åbnede cuppen med endnu en sejr i Dust- og Slushcup sammenhæng. Men der var kamp til stregen. Både Gustav Frederik Dahl (HMTBK) og Markus Heuer (DMK SRAM) kørte tider på niveau med Hans Landbo. I en tæt finale med en vindertid på imponerende 1:18.7 (sammenlign selv med tiderne i de øvrige klasser) blev det da også til en 2. plads til Gustav og en 3. plads til Markus. Godt kæmpet af alle - særligt af de helt "unge" i klassen der stod skulder til skulder med nogle ret store drenge.

H60 drengene er sjælden race i ELIMINATOR, men vi havde dog tre til start. Finale-feltet var således givet på forhånd og her vandt Kaj Andersen (Rotwild/mtb bike shop) foran Povl Erik Jørgensen (Team Jørgensen) og Ulrik Jørgensen (HMTBK). Kaj kørte en vindertid på 1:30.7.

De tætte spurters opgør er et passende tilnavn til H50-klassen. Masser af intense opgør. De mest spektakulære i selve finalen hvor Stig Raagaard Hansen (DMK) med fuld fart i alle sidste sving får klemt sig foran Tom Vigan Jensen (Vinther & Strøm AS). På reglementeret vis og med god svingteknik udnyttede Stig hele sin linje til at klemme sig foran Tom. Med den manøvre blev Stig 3´er i klassen. Team Hareskov duoen aka Henrik Cohen og Keld Pedersen var urørlige i toppen og blev henholdsvis 1´er og 2´er. Cohens vindertid blev 1:21.9

Tids3 ID 4113

Drama i H40 klassen. De mandlige kønshormoner stod i kø og her fandt vi de mest intense starter. Vi vidste det godt i forvejen men det blev bekræftet at H40 rytterne er udstyret med spidse albuer og et veludviklet konkurrence-gen. I finalen stod blandt andre Torben Bergwald (DMK) der havde bedste kvart- og semi-tid på 1:14.2 (af samtlige ryttere i alle klasser), men i et højspændt finale-heat endte Torben som 4´er. En anden af favoritterne Jonas Nielsen (Team DACIA DUSTER) faldt helt tilbage på startstrækket, da hele finalefeltet udnyttede sin bredde. Det samme gjorde Lars Mandal Hansen (HMTBK), men med gode overhalinger, eminent sand-kørsel og en stærk tro hele vejen kørte de ryttere sig op gennem feltet. Jonas blev 3´er og Lars 2´er. Anders Hagemann havde det der skulle til at vinde en seværdig H40 finale med en vindertid på 1:17.5

Team Don Dølle og Team TIS (tumult i skoven) var ikke alene de mere eksotiske navne i herre motion. Det blev også dem der dominerede slagets gang fra start til slut. Michael Dølpher (Team Don Dølle) åbner ride4fun DUSTCUP 2014 med max-point og en sejr i ELIMINATOR, mens de to TEAM TIS ryttere Allan Jull Larsen og Jens Brokær blev hhv 2´er og 3´er. Michaels vindertid blev 1.17:5

I dameklassen er en vaskeægte specialist født. Sille Johannesen (DMK SRAM) vandt overlegent med en imponerende finaletid på 1.20:2. En tid der blev sat uden at blive presset af ryttere bagfra. Dermed fik Sille oprejsning fra Slushcup ELIMINATOR, hvor hun var favorit til at gå i finalen men kiksede i kvartfinalen dengang. De følgende pladser blev der virkelig kæmpet om. En vaskeægte spurt blandt tre ryttere. Her trak Julie Solbjerg Appel (Team Eleven/Radon) det korteste strå og blev 4´er. Maria Lindbo Nielsen (fri-kærlighed-gratis-levering) blev 2´er og Bettina Romer Jensen (Politiets IF) 3´er.

Specialist eller come-back? Det er spørgsmålet. Ikke alene fandt vi en overraskende vinder i herre-klassen. Samtlige tre ryttere på podiet var en overraskelse for flere af os. Det blev nr. 8, nr. 11 og nr. 7 fra tidskørslen der indtog det endelige podie. Endnu et bevis på, at ELIMINATOR er meget mere en rå muskelkraft. Vinderen af SLUSH ELIMINATOR (Anders Laustsen) var med i finalen, men kom ikke ordenligt i pedalerne ved start. Det var nok til at podiet var kørt. Anders kæmpede sig helt op i haserne på Jakob Weensgaard (FL Smidth Cycling), der blev 3´er lige efter Brian Baadsager, der kun blev overgået af Mr. DUST14 ELIMINATOR aka Frederik Mørkeberg Mikkelsen (DMK). Frederiks finaletid blev 1:14.0 - hurtigt men ikke dagens hurtigste omgang.

Tre ryttere satte hurtigere omgangstider i tidskørslen end vindertiden i herre-finalen. Sarunas Dmukauskas (FBL) og Michael Auchenberg kørte begge mega hurtigt (1:12.1) med Anders Laustsen blot 2 tiende-dele langsommere. Endnu en indikation af at ELIMINATOR er lige dele uforudsigelighed, taktik, held og dygtighed.
 
tids2 ID 4112

Vi håber I alle havde en god dag. Send os gerne ris og ros på Dust FACEBOOK (klik) eller på mail.

Vi ses den 23. april til en teknisk rute i Danstrup Hegn. Vi kører 65 minutter + omgangen. Pedalatleterne har næsten alle detaljer på plads, så løbsinfo følger inden længe.

LINKS:Tilmeldingen til den samlede cup (RACE#2 til #7), klik

Tilmelding til enkelte løb #2 - #7 her (klik)


RACE#1 ELIMINATOR coming up!

På søndag går det løs. Den første ELIMINATOR i ride4fun Dustcups historie. Vi glæder os til en dag med masser af korte intense opgør. Det var super spændende og fedt at følge alle rytterne i SLUSH ELIMINATOR for blot fem måneder siden.

ID 4107KORT OM ride4fun DUSTCUP 2014

Velkommen til et nyt koncept i ride4fun Dustcup. Vi sadler om og indfører samme ændringer som vi har gjort i Slushcup.
  • Kun en start (kl. 18 på hverdage)
  • Færre klasser: U15, herre motion, dame, herre, H40, H50 og H60
  • Større variation i de syv races: eliminator, enkeltstart, marathon, to tonser ruter (hhv 65 og 80 min. + omgangen færdig) samt to tekniske ruter (hhv 65 og 80 min. + omgangen færdig).
  • Det er kun deltagere i den samlede cup der tæller med i den samlede stilling. Alle har to fratrækkere.
  • Loftet sænkes fra 600 deltagere til 350 deltagere.

Løebne afvikles i det nordsjællandske/Københavnske/Roskilde-området. Vi har seks lokaliteter på plads, se her: Races 2014

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål så gå til vores Facebook side.

Dust_v3 ID 4104


 

 

Tryk her for udskrift venlig version! Udskriftsvenligt


 Copyright © 2003 - 2014 SiteSystem.dk

Dette produkt er givet i licens til: ride4fun DustCup 2010
Licensnr.: 2009-00115 
    Credits