::::::::    Den 23. juli 2014 11:51:34    ::::::::::::::

 | Sitemap | Anbefal til en ven | Print Siden  |   

  

Race Info

 Nyheder
 Races 2014
 RESULTATER 2014
 Om DustCup og ride4fun
 Klasser og priser 2014
 Tilmelding 2014
 For tilmeldte ryttere
 RETRO 2009
 Retro 2010
 RETRO 2011
 RETRO 2012
 RETRO 2013
 Nyhedsbrev Mailchimp
 Kontakt
 Retro 2004-8

  

  

 


 
  

RACE#4


RACE#4 TONS KORT!
Tak for en dejlig aften i TEGLSTRUP HEGN


RESULTATER RACE#4 HER (klik)

SAMLET INDV. STILLING EFTER RACE#4 HER (KLIK)

Med kun 15% single track og resten grusveje var der lagt op til et rigtigt tonser løb. Og det blev det. Der blev kort i store grupper og der blev kørt taktisk. Fedt at se.

Slushcup. Eller Dustcup? Det var lidt svært at se til tider. Fra høj sommer i KBH området til smattet føre i Helsingør med sorte skyer på himlen og næsten 10 grader koldere. Sporet var temmelig mudret enkelte steder, så støv var der ikke meget af i luften, selvom der blev fræset med 35 km/t på grusvejen. Det kom bag på mange og gav en del udfordringer. Blandt andet med punkteringer.

Hurtigste mand var Jens Gorm (HMTBK), der er ved at komme i form. Klassisk at Jens rykker frem mod sommeren og DM. Klassisk at Jens er stærk på grusvej og forholdsvis flade ruter.

I herreklassen finder vi Jens Gorm (HMTBK). På første runde har Jens følge af 9 andre ryttere i en stor gruppe der kommer blæsende gennem målområdet. På anden runde er den gruppe reduceret til Jens plus 7 andre. På tredje runde falder yderligere tre fra. Da drengene går ud femte og sidste runde er det kun Jens Gorm, Anders Laustsen (DMK SRAM) og Johnni Junker (Team Hareskov Cykler) tilbage. Benhård udskilning. Jens er som sagt stærkest på dagen. Derefter Anders og på den sidste podieplads, Johnni.

Hos damerne var der ingen tvivl om resultatet. Cathrine Grage (Sydkysten Cycling) kører en sikker tredjeplads hjem med en lige så sikker Julie Solbjerg Appel (Team Eleven/Radon) og Ann-Dorthe Lisbygd (Team Eleven/Radon) på hhv anden og førstepladsen.

HMTBK fortsætter med at rydde podiet i U15-klassen. Dog var Jonas Østergaard (DMK SRAM) tæt på 3. pladsen, men Jonas taber denne placering med 30 sekunder til Victor Philipsen (HMTBK). Der er også kun 30 sek. ml. nr. 1 og 2. Gustav Frederik Dahl bliver to´er og Jacob Lunding Smith vinder.

I herre-motion var der ingen tvivl. Steffen Reedtz-Runge (HMTBK) kører rigtig stærkt for tiden og vinder med Michael Dølpher (Team Don Døle) på adenpladsen og Christian Lykke Pedersen (RMK LYKSolutions) på tredjepladsen.

Mr. H60 aka Kaj Andersen (Rotwild/MTB bike shop) fortsætter med enten at sejre eller udgå. I dag sejrede Kaj heldigvis. Som mange gange før med Povl Erik Jørgensen på 2. pladsen. Ulrik Jørgensen (HMTBK)begynder at bide sig fast i podiet og bliver 3´er.

I H50 blev det til en tiltrængt sejr til Stig Raagaard Hansen (DMK SRAM) der endelige kunne stå smilende øverst på pallen. Der var længe rigtig mange om buddet til de to andre podiepladser og det endte med en sprint på sidste runde. Allan Edgar Jensen (NHL-Automation) trækker fra ude på ruten og bliver 2´er, mens Bo Hamilton spurtbesejrer Jørgen Bjerre Nielsen (Team ride4fun) i kampen om tredjepladsen.

3xHenrik. I H40 ryddede Henrik podiet. Henrik Søeberg (HMTBK) spurtbesejrer Henrik Veiergang (Vega Cykler) og bliver 2´er. Hurtigst er Henrik Albæk (Team Hareskov).

HOLDKONKURRENCEN RACE#4

I holdkonkurrencen er det særligt de to store klubber Holte MTB Klub og DMK SRAM, der dominerer. Men også flere andre klubber holder sig til.

DMK SRAM napper to førstepladser (i klasserne H50; Herre elite ), mens HMTBK tager sig af førstepladsen i H40 og U15.

Hos damerne vinder Team Eleven/Radon mens MTB TEAM BNS napper førstepladsen i herre motion.


SAMLEDE STILLINGER

Den samlede individuelle stilling begynder at tegne et billede efter fire løb i Dustcup. Der er to fratrækkere så meget kan ske endnu.

I dameklassen ser det ud til den samlede sejr bliver en kamp mellem Ann-Dorthe Lisbygd (Team eleven/radon DMK SRAM), Julie Solbjerg Appel (Team elven/radon) eller Maria Lindboe Nielsen (DMK SRAM). Ann-Dorthe virker umiddelbart stærkest.

Bliver det Henrik Søeberg (HMTBK) eller Henrik Albæk (Hareskov) i H40? De ligger begge godt til. Det samme gør Lars Elmkjær (Odlo/Deuter), men Lars har allerede brugt sine to fratrækkere.

Hvis Henrik Cohen (Team Hareskov Cykler) stiller op i resten af cuppen og undgår uheld, så ligner han en vinder. Men men. Henrik har allerede brugt sine to fratrækkere. Der står flere stærke ryttere på spring, men alle med en eller to fratrækkere allerede. Stor spænding i den klasse. Den samlede sejr kunne sagtens gå til en rytter der kører sikre top-10 placeringer hjem i alle løb.

Kaj Andersen (Rotwild/MTB Bike Shop) ser suveræn ud i H60. Det ligger lige nu til endnu en samlet cup sejr til Kaj.

Jens Gorm (HMTBK) har fundet formen og er vinder af de to seneste ride4fun Dust races. Men der skal ikke store form-forskydninger til før Anders Laustsen (DMK SRAM) og Johnni Junker (Team Hareskov Cykler) vender billedet og dermed lægger sig i front af den samlede stilling.

Herre motion er altid tricky. Pludselig tager fanden ved motions-rytterne og de viser sig at være lyn-hurtige. Steffen Reedtz-Runge (HMTBK) ser meget hurtig ud for tiden og overhaler måske Michael Dølpher (Team Don Dølle) i den samlede. Men flere står på spring og flere skyder måske frem hen over sommeren.

Hnas Lanbo (HMTBK) er suveræn i U15, så uden uheld eller fravær ligger det unægtelig til Hans. Men Jacob Lunding Smith og Gustav Frederik Dahl (begge HMTBK) er klar til at tage over.


ride4fun DUSTCUP ønsker alle
en rigtig god sommer! 


 

 

Tryk her for udskrift venlig version! Udskriftsvenligt


 Copyright © 2003 - 2014 SiteSystem.dk

Dette produkt er givet i licens til: ride4fun DustCup 2010
Licensnr.: 2009-00115 
    Credits