::::::::    Den 18. december 2014 20:25:59    ::::::::::::::

 | Sitemap | Anbefal til en ven | Print Siden  |   

  

Race Info

 Nyheder
 Races 2014
 RESULTATER 2014
 Om DustCup og ride4fun
 Klasser og priser 2014
 Tilmelding 2014
 For tilmeldte ryttere
 RETRO 2009
 Retro 2010
 RETRO 2011
 RETRO 2012
 RETRO 2013
 Nyhedsbrev Mailchimp
 Kontakt
 Retro 2004-8

  

  

 


 
  

RACE#6


DUST MARATHON 2014

Tillykke til alle vinderne. Tngene blev sat på plads i finalen. Der var masser af godt MTB race på en fantastisk sensommer søndag i Grib Skov. Det var dagen hvor de bedste på marathon distancen skulle findes og det var dagen hvor vi alle skulle kåre ride4fun Dust Champs 2014, altså de samlede vindere i 2014 udgaven af ride4fun Dustcup.

Spændingen var på forhånd stor og i en enkelt klasse holdt spændingen til de aller sidste meter. Spændingen var også stor ift hvem der skulle løbe med hovedpræmien fra Specialized.

Tak til jer alle for at hygge igennem på græsset i skovbrynet og endnu engang en undskyldning herfra for at det tog 15 minutter for lang tid at få styr på den samlede stilling.


Tak til alle for i år. Håber I har nydt at være med i ride4fun Dustcup. Skriv gerne til os, hvis I har ønsker eller forslag til forbedringer.

Resultater her - også de samlede:
RESULTATER 2014

Fede billeder fra SonnMedia - podiebilleder til sidst. Tak til Gorm:

SonnMedia billeder (klik)


Beretning RACE#7
Dust Marathon. Tre timer og omgangen færdig. Det var vilkårene på et spor i Grib Skov, der fik masser af ros fra deltagerne. Tak til Lars Eghoff for den omgang.

I U15 skulle vi for første gang i 2014-cuppen finde en ny vinder af et løb. En håndledsskadet Hans Landbo blev hjemme og gik glip af en sand herre-fight i U15. Der blev kort imponerende stærkt over lang tid. Top-3 lå længe tæt, men til sidst trak Jacob Lunding Smith (HMTBK) fra og hensatte Gustav Frederik Dahl (HMTBK) til andenpladsen. Jonas Østergaard (DMK) lå nr. 1 halvt inde i løbet, men kunne ikke holde de to holte-drenge bag sig og blev 3´er.

Hans Landbo (HMTBK) havde dog lagt alt forarbejdet de første seks løb i cuppen og bliver Dust Champ med maximum point. Hans kom forbi til podie-ceremoni og fik sin velfortjente platte, medalje og vandrepokal. Gustav Frederik Dahl bliver 2´er samlet og Jacob Lunding Smith 3´er.

I H60 behøver vi nærmest ikke sige det. Kaj Andersen (Rotwild/MTB Bike Shop) vinder igen et race i cuppen. Med Ulrik Jørgensen (HMTBK) og Hans Kiilerich (DMK SRAM) på 3. pladsen.

Dermed sikrer Kaj sig den samlede sejr helt suverænt. Med maximum point. 750 af slagsen. Povl Erik Jørgensen (Team Jørgensen) bliver 2´er i cuppen og Ulrik Jørgensen (HMTBK) sikrer sig en 3. plads.

I H50 var der også favoritsejr. Henrik Cohen (Team Hareskov Cykler) kører som en på 40 og vinder foran Stig Raagaard Hansen (DMK SRAM) og Peter Gædicke (RMK).

Det betyder, at vi også i H50 kan kåre en DUST Champ med max-point i den samlede stilling. Henrik Cohen negler 750 point og vinder cuppen foran Stig Raagaard Hansen og Lau Laursen (RMK).

I herre motion vinder Aleaxander Norup (HMTBK) foran Steffen Reedtz-Runge (HMTBK) og Christian Lykke Pedersen (RMK/powerede by LYKSolutions).

I den samlede cup var sejren på forhånd sikret til Michael Dølpher (Team Don Dølle). Steffen sikrer sig andenpladsen med sin 2. plads i finalen og Bue Petersen (CphAdventureTeam) sikrer sig en samlet 3. plads efter en fornem 4. plads i finalen.

H40 klassen var på forhånd den mest spændende sammen med dame-klassen. Henrik og Henrik sørgede for at spændingen holdt helt til det sidste. Oplægget var simpelt. Den bedst placerede af Henrik Søeberg (HMTBK) og Henrik Albæk (Hareskov) ville løbe med den samlede sejr. Efter 5 ud af de seks omgange lå de stadig sammen. Vi kiggede alle spændt mod skovbrynet hvem ville komme først. Det gjorde Henrik. Med efternavnet Svarre (Spectre Bikes). Henrik Svarre udnyttede det taktiske spil mellem Albæk og Søeberg og trak fra på den sidste kilometer og vinder finalen. Albæk satsede på at spurtbesejre Søeberg, men det lykkes Søeberg at følge Svarres ryk lige netop så længe at Albæk faldt fra. Dvs Søeberg bliver 2´er i finalen og Albæk 3´er.

H40 Dust Champ bliver således Henrik Søeberg (HMTBK) med Henrik Albæk (Hareskov) og Lars Elmkjær (Team ODLO/DEUTER HCS) på de følgende pladser.

Dameklassen var helt åben inden finalen. Ann-Dorthe Lisbygd (Team Eleven/Radon) kunne med en sejr sikre sig Dust Champ titlen. Det samme kunne Julie Solbjerg Appel (Team Eleven/Radon). Julie havde en god dag i sporet mens Ann-Dorthe havde en off-day og måtte udgå efter to omgange. Julie vinder finalen med Cæcilie Rueløkke Christoffersen  som 2´er og Bettina Romer (Politiets IF) som 3´er.

Dermed bliver Julie Dust Chanp 2014, Ann-Dorthe bliver 2´er og Bettina 3´er.

I herreklassen var der favoritsejr til Mr. Dust aka Jens Gorm Hansen, der vinder finalen og som vinder cuppen med max point. Det er femte gang Jens Gorm kan kalde sig Dust Champ. Imponerende. Til gengæld var der spænding om 2. pladsen i den samlede cup. Her løb Sir Anders Laustsen (DMK SRAM) med stikket med blot ét point foran Johnny Junker (Team Hareskov Cykler) i den samlede cup. Anders bliver 2´er i finalen. Johnny tre´er.

Tillykke til alle ride4fun Dust Champs 2014 - I vil nu få jeres navn indgraveret i vandre-pokalerne.

Tak for i år!
RACE#7 ID 4150RACE#6:
STJERNE TONS I ST. DYREHAVE.


RESULTATER RACE#6 her

Billeder her (Facebook album, tag gerne dig selv og dine MTB buddies)

Støvet har nærmest ikke lagt sig endnu i skrivende stund. Der blev tonset igennem på grusvejene i St. Dyrehave til ride4fun Dustcup RACE#6. De store lårbasser fandt vej til podiet, hvilket betød en mindre overraskelse på herre-podiet. Vi er meget imponeret over Hans Landbos formåen. Her snakker vi ikke store lår, tværtimod. Ikke desto mindre bliver Hans 17 overall på en tonser-rute med en køretid på næsten to timer. For en dreng der lige er blevet 12 år. Selvfølgelig en klar sejr i U15.

race6 ID 4149

Beretning:

RACE #6 i ride4fun Dustcup blev afholdt i Store Dyrehave i Hillerød i et næsten perfekt cykelvejr med ca. 15 grader. Dog med lidt meget vind i perioder. Dagens race menu var  lang TONS, dvs. en masse grusveje krydret med lidt singletrack for at forbinde de lange grusveje til og fra Stjernen. Dejligt for publikum at se rytterne hele 4 gange pr. omgang, da der udspringer hele 8 veje fra Stjernen!

Sporet var meget hurtigt og knastørt på langt størstedel af ruten, men der var dog lige nogle vand- og mudderhuller som skulle forceres! Mange fik våde fødder og enkelte kunne ikke vente med karbad til de kom hjem, så de tog sig en ordentlig mudder-skyller!

Herre-klassen

Det var ingen overraskelse at den hurtigste mand igen var Jens Gorm Hansen fra (HMTBK) – manden som træder mega mange watt hvilket bliver ekstra tydeligt på de flade stier – ikke sært de andre ikke kan følge med!

Herreklassen blev således vundet af Jens Gorm Hansen (HMTBK) i tiden 1.42.00, Anders Nyholm (MVSJ PI / Orbea - Company-cycling.dk) tog sig lidt overraskende  af 2. pl. i tiden 1.43.10 kun 8 sek. foran Johnni Junker (Team Hareskov Cykler). Spændende om Anders og Gorm kan holde de gode takter i finalen om godt 14 dage.

Dame-klassen
Hos damerne er det igen en tæt duel mellem Ann-Dorthe Lisbygd (Team Eleven/Radon) og Julie Solbjerg Appel (Team Eleven/Radon) som følges ad de 2 første omgange – men på 3 og sidste omgang distancere Ann-Dorthe Julie med 16 sek. som også er forskellen i mål i tiden 1.29.22. 3. pl. gik til Europamesteren Malene Degn (HMTK) som kom i mål hele 7 min. efter 2. pl. – sikker på at hun sparede sig, da hun snart skal til Norge og køre VM i MTB.

U15
I U15 kørte Hans Landbo (HMTBK) igen en sikker 1. pl. hjem i tiden 1.51.26, han var den eneste rytter som kom ud på 4 omgange. Gustav Frederik Dahl (HMTBK) tog 2. pl. og Jacob Lunding Smith (HMTBK) tog 3. pl. De 9 første ryttere i U15 var fra HMTBK!

H40
I H40 var Henrik Albæk (Team Hareskov Cykler) helt suveræn, han vinder i tiden 1.44.12 hele 2.15 min. foran Lasse Brun Pedersen (HMTBK) som igen er 32 sekunder foran Henrik Søeberg (HMTBK).

H50
I H50 var det igen Henrik Cohen (Team Hareskov Cykler) som kom først over stregen i tiden 1.49.21 - Stig Raagaard Hansen (DMK) nappede 2. pl. foran Lau Laursen (RMK) på 3. pl.

H60
I H60 var det igen igen Mr. H60 Kaj Andersen (Rotwild/MTB Bike Shop) som nappede endnu en sejr til samlingen i tiden 1.33.17 med et solidt forspring på 11 min. ned til Holger Damgaard (DMK) og Hans Bundesen (Valcore).

Herre motion

I herre-motion var en tæt duel mellem Poul Kristensen (Team Ryttergaarden) som kørte i mål i tiden 1.21.31, hvilket var 5 sek. før Bue Petersen (CphAdventureTeam)  og 3. pl. nuppede Michael Dølpher (Team Don Dølle) igen!

Husk venligst på at tage jeres tomme geler og andet affald med tilbage til start- og målområdet, således vi ikke skal bruge for lang tid til at rydde op, og ligeledes kan få lov til at bruge skoven igen!

Takker for en dejlig aften til alle jer gode MTB'ere – vi ses til finalen søndag den 7. september ved Kildeportvej i Grib Skov.

Tak for endnu en dejlig sommer-aften.
DUST MARATHON

Den 7. september er der MARATHON DUST (160-180 min.).

Foreløbig info her:   RACE#7

Der er godt med pladser til DUST marathon, så spred rygtet. Det er et af DKs billigste marathons og forplejningen bliver i top med gratis pølser fra grillen.

Ruten går på dele af ruten til Hillerød Marathon, så varm op og test formen inden Hillerød Marathon.

 

 

Tryk her for udskrift venlig version! Udskriftsvenligt


 Copyright © 2003 - 2014 SiteSystem.dk

Dette produkt er givet i licens til: ride4fun DustCup 2010
Licensnr.: 2009-00115 
    Credits